2021 nærmer seg slutt og det er snart gradering

Siden skolestart i høst har vi hatt tilnærmet normalt treningsopplegg i BTK. Det har vært litt mer inndeling i grupper, enn normalt, særlig de gangene det har møtt opp mange på trening. Men vi er heldige som har en ekstra kampsportsal på Fønix. Vi har også vært heldige som har hatt Kenneth, Lars og Brede med oss som trenere/hjelpetrenere i høst. Det har gjort det mulig å gjennomføre treninger mer eller mindre som normalt den siste tiden.

Klubben har fått en rekke nye medlemmer. Særlig er barnegruppa 8-12 år under stort press med mange nye og interesserte unger. Vi har sjølsagt også lagt et meget spesielt koronaår bak oss der vi i lange perioder ikke har kunnet gjennomføre treninger. Mange har hatt lyst til å komme og trene hos etter at vi endelig kom i gang igjen. Vi har derfor hatt ekstraordinær lang inntaksperiode denne høsten. Nå er det imidlertid stopp til vi er ferdige med gradering som normalt gjennomføres i siste del av januar. Deretter vil vi vurdere inntak av nye elever klubben forutsatt at vi har kapasitet både med tanke på fasiliteter og trenere.

Av litt mer administrativ karakter så har vi også lagt en lenger prosess bak oss der Norges idrettsforbundet og Norges kampsportforbund har byttet sine medlemsystemer. Vi har hatt perioder med tekniske utfordringer knytta til dette, noe som bl.a. medførte at det aldri ble sendt ut faktura til våre medlemmer på medlemskontingent i 2020. Vi har nå nettopp fått det nye systemet til å fungere. Vi jobber for tida med vasking av medlemslister slik at vi kan få dette ferdig innen nyttår. Det vil snart bli sendt ut gire for medlemskontingent for 2021 til de som trener i BTK i dag. Vær derfor oppmerksomme på henvendelser vedr. dette i en travel førjulstid. De som enda ikke har meldt seg inn i Brumunddal Teakwondoklubb (BTK), må sørge for å få dette på plass nå via minidrett.no.

Vi planlegger å gjennomføre en hyggelig gradering i løpet av siste del av januar. Eksakt dato kommer vi tilbake til innen årsslutt. Normalt legger vi dette til en av de siste helgene i januar. Hold derfor av disse dagene inntil endelig dato og opplegg er avklart. Det har lenge vært etterspurt gradering med overnatting, noe som var svært populært hos våre medlemmer tidligere. Vi vurderer mulighetene for dette fortløpende og kommer tilbake med mer info når vi har bedre oversikt over mulighetene.

Les mer om BTK her: https://brumunddaltkd.no/medlemsinfo/

Mvh. Atle, trener og leder,
på vegne av de øvrige trenerne i Brumunddal Taekwondoklubb


Prøvetime

Uforpliktende prøvetime

Vi har to inntak i året og tar inn nye medlemmer i januar og september.
Dersom du er tidligere aktiv utøver (ikke nybegynner), ta kontakt på post@brumunddaltkd.no

Brumunddal Taekwondoklubb tilbyr et treningskonsept der du kommer i form, samtidig som du lærer å forsvare deg selv. Hos oss har du mulighet til å prøve Taekwondo helt ufopliktende før du bestemmer deg for om du vil inngå medlemskap. Vi har klasser for barn, ungdom og voksne. Bli med på variert trening for både kropp og sjel! Vi tar inn nye medlemmer i august/september og januar/februar.

Kom gjerne innom våre treninger eller følg med på våre nettsider for informasjon om oppstart. Registrer deg allerede nå, så tar vi kontakt med deg.

(Hvis ja, husk å selv ta kontakt for å informere om dette eller bruk notatfelte under)


Medlemsinfo

Brumunddal Taekwondoklubb

Vi har vært aktive siden 1985, og er den eneste taekwondoklubben i Brumunddal som er tilsluttet Norges Idrettsforbund og Norges Kampsportforbund.

Vi er så heldige å ha store luftige og flotte lokaler på Fønix i Brumunddal. Dette er et fullverdig treningssenter med sentral beliggenhet og alle fasiliteter.

Fønix Brumunddal, Nygata 6, 2380 Brumunddal

Treningstider høsten 2021 (*Merk avlyste treninger frem til jul, se medlemsnytt)

Mandag 17:30 – 18:30 – Barn 8-12 år (instr. Atle)
Mandag 18:30 – 20:30 – Ungd./Voksen 13+ (instr. Are/Kenneth/Ståle)

Tirsdag 18:30 – 20:00 – Team BTK lukket trening (instr. Are/ambulerende egentrening)

Torsdag 17:00 – 18:00 – Småtigre 6-7 år (Irene/Kristine)
Torsdag 18:00 – 19:00 – Barn 8-12 år (inst. Kenneth/Irene)
Torsdag 19:00 – 20:30  – Ungd./Voksen 13+ (Irene/Kenneth/Ståle)

 

Norges Kampsportforbund – NIF

KONKURRANSER og AKTIVITETER

  • Norges Kampsportforbund gir tilgang til spennende konkurranser, møter/seminarer, graderinger og andre aktiviteter.
  • Norges Kampsportforbund er det offisielle organet for sine kampsporter i Norge. Dermed er et klubbmedlemskap både et garantistempel, samt inngangsbilletten til alle offisielle konkurranser og mesterskap.

UTVIKLINGSTILTAK og KOMPETANSEBYGGING

  • Norges Kampsportforbund har subsidiert dommeropplæring, trener-/lederutdanning, klubbutvikling m.m. for klubbene/medlemmene
  • Norges Kampsportforbund bistår med konflikthåndtering og rådgivning til klubbene. I tillegg tilbys smarte medlemsverktøy som gjør klubbdriften enklere.

REPRESENTASJON og PROFILERING

  • Norges Kampsportforbund posisjonerer og representerer kampsportene bl.a. med ambisiøs toppidrettssatsing. Samtidig jobber forbundet for å få fram kampsportenes egenart og mangfold i både bredde og topp.
  • Norges Kampsportforbund formidler gunstige priser på skadeforsikring, leiebil, hotell og flyreiser samt tilgang til ulike tilskuddsordninger for klubbene.

STYRKER RAMMEVILKÅRENE

  • Norges Kampsportforbund jobber for bedre rammebetingelser for kampsportene i Norge i.f.t. skatt og avgifter, tilskudd, anlegg/aktivitetssaler, verneplikt, toppidrett, osv.
  • Norges Kampsportforbund sin organisasjonsstruktur ivaretar medlemmenes medbestemmelse innenfor sin respektive idretts utvikling.

Klubbmedlemskap og kontingent

Medlemskontingent i klubben koster per  2021 kr. 250,- per år. Dette går nært uavkortet til dekning av medlemskap samt forsikring i Norges Kampsportforbund, som er vårt særforbund i NIF. Utøver eller foresatt må opprette profil på Min Idrett og søke om medlemskap  via denne tjenesten. Tilsvarende er det også her utøver eller foresatt avslutter medlemskap.

https://medlemskap.nif.no

Mer info om innmelding i IMS her:

Infoskriv-innmelding-IMS_v20211210

Treningsavgift til Fønix treningssenter

Når man har meldt inn utøver gjennom egen eller foresattes bruker på Min Idrett, vil man normalt motta en godkjenning av innmeldingen. Da henvender utøver eller foresatt seg i resepsjonen på Fønix og inngår avtale om tilgang til treningssenteret. Dette utløser en treningsavgift som varierer med alder. Per januar 2020 er treningsavgiften fra kr 229,- pr. mnd. for barn og fra kr 329,- pr.mnd. for ungdom/voksen. Da kan man delta på taekwondo utover de prøvetimene som tilbys i starten av hvert semester.

Les vår informasjonsfolder og del den gjerne med alle du tenker kan være interessert i vårt tilbud: BTK Informasjonsfolder

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


BTK

Om klubben

BREDDE
GLEDE
HELSE

I et hyggelig klubbmiljø der trivsel og trygghet er to viktige suksessfaktorer,
blir du veiledet av erfarne instruktører med høy idrettsfaglig kompetanse.


Kontakt oss gjerne

Dersom du ønsker å få tildelt en gratis prøvetime, klikk deg inn og fyll ut skjema.

JA, jeg vil gjerne ha en prøvetime