11. mars 2020

Styret i Brumunddal Taekwondoklubb har i dag besluttet å avlyse alle klubbens ordinære treninger som et midlertidig, smitteforebyggende tiltak inntil vi har bedre oversikt over koronasituasjonen. Foreløpig gjelder avlysningen frem til påske. Vi vil komme tilbake med nærmere informasjon om mulig oppstart etter påskeferien.

Retningslinjer fra Norges kampsportforbund sier følgende om trening og koronavirus:

Når det gjelder den daglige treningen minner vi alle medlemmer om at man ved sykdom skal avstå fra å trene kampsport. Dette er både for egen del og på grunn av stor smitterisiko av både bakterier, virus og hudinfeksjoner ved trening av kampsport pga all nærkontakt.

Generelt gjelder det at man, dersom man har grunn til å tro at man har vært i nærhet av eller i kontakt med smittede, skal unngå nærkontakt med andre, og ta kontakt med helsevesenet omgående.

Se forøvrig rådene for å unngå smitte:

https://kampsport.no/forbund/korona-informasjon-om-treningsvirksomhet-til-medlemsklubber/

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/rad-og-informajon-til-befolkningen-om-nytt-koronavirus-coronavirus-2019-nco/

Når det gjelder retningslinjer for øvrig trening ved Fønix Treningssenter, så henviser vi til informasjon som treningssenteret fortløpende formidler på deres nettside:

https://www.ektetreningsglede.no/aktuelt/

Vi beklager dette, men håper på forståelse for beslutningen.

Mvh. Atle Rustadbakken, leder og trener
Mobil 91639398